Wie is Siggi?

Hallo!

Ik ben Siggi, geboren en getogen Antwerpenaar uit het goede jaar 1983. Sinds midden 2017 ben ik gestart met Siggi Soeurette, een merk van accessoires en kleding waarbinnen ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten en mijn liefde voor kleuren en stoffen combineer.

Al van kindsbeen af had ik een grote bewondering voor Afrika. De kleuren, de kleding, de cultuur, de muziek en het lekkere eten, het stak mijn ogen uit.

Dat ik dus later iets met Afrika zou gaan doen, was bijna onafwendbaar…

Op school leerde ik naaien. Ook na mijn schoolcarrière bleef ik dit graag doen en zo was ik al jaren bezig met het creëren van allerlei zaken, vooraleer ik besloot om er professioneel mee aan de slag te gaan.

In Siggi Soeurette kan ik verschillende passies combineren: de kleuren van de prachtige Afrikaanse stoffen, het ontwerpen en vervaardigen van kleding en accessoires en duurzaamheid en ecologie.

Duurzaamheid en ecologie zeg je?

Ja inderdaad, ecologie ligt mij nauw aan het hart. Verschillende van mijn accessoires dienen dan ook dat doel: ze zijn herbruikbaar en milieuvriendelijk. Door het maken van verschillende accessoires die je helpen minder plastic te gebruiken (zie hier), maar eveneens door een hoge kwaliteit na te streven, door zo’n duurzaam mogelijke producten te maken, door met kwalitatieve materialen te werken en zo weinig mogelijk afval te produceren, probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Hierboven zie je mij aan het werk in mijn atelier. Ik doe het allemaal: ontwerpen, snijden, naaien, strijken, fotograferen, promoten, inpakken, labelen, versturen en ja, zelfs websites bouwen!

Ik wens je veel plezier met het snuisteren op deze website!

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close